LET OP: sinds 1 juli 2023 sturen wij bezoekers door naar Bol.com en is er niet meer direct bij ons te bestellen

Ben jij een echte festivalfan? Dan mogen deze items niet ontbreken!

Heerlijk… het festivalseizoen is inmiddels begonnen en duurt nog de hele zomer. Wij vinden dit persoonlijk de tofste tijd van het jaar, omdat we lekker kunnen genieten van de zon, een koud biertje en heerlijke muziek. Er komen steeds meer festivals waar muziek, cultuur en maatschappelijke thema’s aan de orde komen. Je kunt als je wilt ieder weekend wel naar een festival. Sommige diehard fans hebben hun agenda dan ook begin mei al volgepland met de festivals die ze dit seizoen willen bezoeken. Maar ga goed voorbereid op stap, zodat je onbezorgd kunt genieten.

Dit neem je mee naar een meerdaags festival

Je tas inpakken voor je bezoek aan een meerdaags festival is een koud kunstje, als je doelgericht en structureel nadenkt. Afhankelijk van het weer dat wordt voorspeld pak je je spullen in. Houd er rekening mee dat je veel zult lopen op het festivalterrein. Gemakkelijke schoenen zijn dan ook een absolute must. Is er regen voorspeld? Neem dan een paar regenlaarzen mee en een handige regencape om het toch nog een beetje droog te houden. Heb je geluk en schijnt de zon volop tijdens jouw festivalbezoek? Dan zorg je natuurlijk voor zo’n kekke houten zonnebril waarmee jij helemaal de blits maakt. Veel mensen vergeten hun zonnebril als ze naar een festival gaan en dat kan erg vervelend zijn als je bijvoorbeeld tijdens een optreden net in de zon staat te kijken.


Wat is de ideale festival kleding?

Natuurlijk wil je opvallen tijdens jouw festivalbezoek. Maar maak het jezelf ook weer niet te lastig. Draag kleding die makkelijk zit en waarin je je makkelijk kunt bewegen. T-shirts en tops zijn favoriet op het festival, evenals een handige hoodie voor als het toch ineens gaat regenen. Is er ook een avondprogramma, dan is een jas of vest onontbeerlijk om te voorkomen dat je het koud krijgt als het nog geen hoogzomer is. Een paar makkelijk zittende schoenen waar je de hele dag op vooruit kan zijn echt aan te raden boven die stijlvolle pumps of die mooie schoenen die je voor dat feest van je vrienden hebt gekocht. Je maakt aardig wat kilometers tijdens een dagje festival, vergis je daar niet in.
 


Wat je verder niet mag vergeten…

Naast je outfit zijn er natuurlijk nog een paar dingen die je zeker mee moet nemen. Natuurlijk je smartphone, zodat je bereikbaar bent voor het thuisfront en om leuke foto’s en filmpjes te maken. Vergeet ook je oplader niet, of een powerbank om ervoor te zorgen dat je batterij niet leegraakt. Ga nooit van huis zonder je ID-bewijs en vergeet ook zeker niet het ticket mee te nemen voor het festival, anders kom je gegarandeerd het terrein niet op. Is er zomers weer voorspeld tijdens het festival? Neem een goede zonnebrandcrème mee met een hoge beschermingsfactor. Smeer je gedurende de dag meerdere keren in om niet te verbranden en de kans op huidkanker te verkleinen.

Welke items of gadgets vind jij dit jaar trending op festivals?  

woodiful.com
Logo
Shopping cart