LET OP: sinds 1 juli 2023 sturen wij bezoekers door naar Bol.com en is er niet meer direct bij ons te bestellen

Bier & Braad Festival Den Haag

Zondag 17 juni staan we op Vaderdag op het Bier en Braad Festival in Den Haag. De kade bij Kompaan wordt op 17 juni 2018 omgetoverd tot een walhalla voor mannen, met bier en lekkere braadsels van lokale BBQ foodtrucks. Lees hieronder alles over het festival. Ben je in de buurt? Kom dan zeker even langs om even bij onze stand!

Voor bierliefhebbers en carnivoren

De kade bij Kompaan wordt op 17 juni 2018 omgetoverd tot een walhalla voor mannen, met bier en lekkere braadsels van lokale BBQ foodtrucks. Tussen 12:00 en 20:00 uur is het festival vrij toegankelijk en gevuld met live optredens van Haagse bandjes, een stoere-mannenmarkt, een smid en een barbier. Boottochtjes en wandeltochten laten bezoekers kennismaken met verborgen, spannende locaties in de wijk de Binckhorst.

Stoer programma

De barbecues staan te branden, het bier staat koud: vanaf 12:00 is het Bier en Braadfestival geopend voor bezoekers. Hummingbird programmeert te gekke Haagse bandjes waardoor je de hele dag kan genieten van live muziek en een fijne sfeer. Vanwege het animo onder jonge gezinnen die Vaderdag komen vieren tijdens het Bier en Braadfestival heeft de organisatie deze derde editie extra veel voor kinderen georganiseerd. Kinderen kunnen marshmallows roosteren met de scouting, vuurtjes stoken, in de zweefmolen; een rondleiding doen op de enorme boot van de zeekadetten of een boottochtje met paps en mams door de Binckhorst.

Te voet, te fiets of op een bootje varen

Tijdens het Bier & Braad Festival kun je ook bootje varen door de Binckse en Haagse wateren met de Binckboot. Er zijn zelfs speciale vaarten gepland tussen Den Haag Centrum, Scheveningen en de Binckhorst. Hou je meer van fietsen, haak dan aan bij de fietstocht, georganiseerd door I’M BINCK. Of doe een bescheiden wandeltochtje naar het nieuwe Apollo 14.

Er is zooooveel te leuks te doen 17 juni! Kom je ook?

woodiful.com
Logo
Shopping cart