Order before 17h? Same day shipping!
Order before 17h? Same day shipping!
Customers rate us with a 9
Secure payment with MisterCash, PayPal

ACEFAST T6 Modern Grey

€89,95 €79,95 Incl. tax
EAN Code:
6974316281580

Order before 17h? Same day shipping!
Order before 17h? Same day shipping!
Customers rate us with a 9
Secure payment with MisterCash, PayPal

Information

Futuristisch design
De ACEFAST T6 TWS draadloze oordopjes zijn dé meest uniek vormgegeven draadloze oordopjes van 2022. Het futuristische design in combinatie met de kristalheldere kleuren zorgen voor een uniek staaltje vormgeving van tech bedrijf ACEFAST. Dit alles zonder in te leveren op de geluidskwaliteit. De T6 oordopjes presteren op het niveau van oordopjes in aanzienlijke hogere prijsklasses!

Uitstekende geluidskwaliteit
De T6 oordopjes zijn qua specs niet de meest uit het oog springende draadloze oordopjes op de markt, maar presteren uitstekend op diverse media door middel van een bluetooth 5.0 connectie. Je luistert zonder haperingen naar de nieuwste muziek, kunt er uitstekend met gamen of lekker wegdromen tijdens een film op je iPad.

Optimale prestaties
De T6 oordopjes zijn voorzien van touch controls om volume te bedienen en gesprekken op te nemen. De actieve noise cancelling en 4 microfoonpunten zorgen voor voldoende comfort om te bellen in het openbaar vervoer. De oordopjes zijn IPX4 waterresistant, wat betekent dat je er prima mee door de regen kunt fietsen. Zwemmen of andere vormen van sport waarmee je veel in contact komt met water kun je beter vermijden.

Opladen in een mum van tijd
Met een batterijduur van zo'n 4 uur per luistersessie en zo'n 20 uur in totaal doen de ACEFAST T6 oordopjes niet veel onder voor draadloze oordopjes uit veel hogere prijsklasses. Door gebruik te maken van de snellaad functie van de bijhorende case laad je de oordopjes in 10 minuten op weer zo'n 1,5 uur gebruik. Ook is het mogelijk om bij gebruik van het doosje 20 uur bekabeld gebruik te maken van de oordopjes.

Stijlvolle bescherming
De ACEFAST T6 oordopjes worden geleverd met een siliconen omhulsel waarmee je de oordopjes goed kunt beschermen. Dit siliconen doosje kun je vervolgens ook vastmaken aan je bos sleutels of aan je tas door middel van het ophangsysteem.

Voor ieder wat wils
De ACEFAST T6 True Wireless oortjes zijn te verkrijgen in 5 futuristische kleuren, namelijk Sapphire Blue, Ice Blue, Pink Lotus, Youth Green en Modern Grey. Daarmee zorgt ACEFAST dus voor ieder individu wat wils.

Kenmerken ACEFAST T6 TWS draadloze oordopjes:
- Bluetooth versie: 5.0
- ENC noise reduction
- Digitaal LED display
- Chip Bestechnic BES2300IU
- SBC / AAC
- Gewicht: 39,5 gram
- Charging case 500mAh
- Afspreeltijd muziek: 4 uur
- Beltijd: 3 uur
- Waterbestendigheid: IPX4
- ENC noise reductionLooks with this product

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »

 

 

was added to your shopping cart

Out of stock

The requested quantity for is not available