LET OP: sinds 1 juli 2023 sturen wij bezoekers door naar Bol.com en is er niet meer direct bij ons te bestellen

Goed gekleed naar de bruiloft van je beste vriend(in)

Als je beste vriend of je liefste hartsvriendin gaat trouwen, dan ben jij daar natuurlijk de hele dag bij. Je mag het feest van dichtbij meemaken en je kijkt er bijna net zo naar uit als het bruidspaar zelf. Misschien heb je wel een bijzondere taak als ceremoniemeester of getuige van bruid of bruidegom. Maar ook als dat niet zo is, wil je natuurlijk goed voor de dag komen. Als man draag je een net pak, als dat voorgeschreven is inclusief colbert en mooie vlinderdas. Een houten strik is nu helemaal actueel. De vlinderdas was sowieso al aan een ware comeback bezig, maar nu zijn er hippe houten strikken die ideaal te combineren zijn met jouw nette pak.

Maak je outfit echt af met een mooi houten horloge

Veel mensen die gaan shoppen voor een mooie outfit voor de bruiloft van een dierbare vriend of vriendin concentreren zich volledig op de kleding. Een mooi pak, een mooie jurk moet het worden. En pas later komen ze erachter dat er ook nog zoiets is als accessoires. De schoenen, dat komt vaak nog wel goed. Maar dan ben je er nog niet, want bij een mooi maatpak draag je natuurlijk niet dat alledaagse horloge dat je altijd draagt. Je kiest dan voor een mooi en stijlvol, houten horloge van Woodiful. Deze horloges zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en in verschillende kleuren. Hiermee maak je jouw outfit voor de mooiste dag van je dierbaren helemaal af.


Welke stijl is gepast voor het huwelijksfeest?

Ben je voor het huwelijk van je beste vriend of vriendin uitgenodigd en mag je er de hele dag bij zijn? Dan zal je je kledingstijl aan moeten passen aan de rest van het gezelschap. Wanneer de naaste familie allemaal “strak in het pak” gaan, dan ontkom je er niet aan je hierbij aan te sluiten. Draag als man een mooi en stijlvol pak, inclusief das en passende schoenen. Als dame draag je een jurk of een combinatie van rok en blouse die passen bij de stijl van het bruidspaar en de overige gasten. Als dat gevraagd wordt, draag je natuurlijk ook een mooie hoed. Bij een dergelijke outfit passen de houten accessoires van Woodiful perfect. Kies een mooi en stijlvol houten horloge of een praktische houten zonnebril om optimaal van de dag te kunnen genieten.

woodiful.com
Logo
Shopping cart