LET OP: sinds 1 juli 2023 sturen wij bezoekers door naar Bol.com en is er niet meer direct bij ons te bestellen

Lancering nieuwe webshop!

Waarom een nieuwe webshop?

Deze vraag hebben we regelmatig te horen gekregen. Velen onder jullie vonden de voormalige website uitstekend, omdat hij uniek was (door o.a. de icoontjes) en gebruiksvriendelijk. Echter was het voor ons tijd om na zo’n 3 jaar over te stappen op een professionelere website op een beter en sneller platform. We hebben alle voor- en nadelen zorgvuldig tegen elkaar afgewogen en uiteindelijk was het besluit vrij snel gemaakt.

Met de nieuwe webshop hopen we de gebruiksvriendelijkheid naar een hoger niveau te tillen, doordat de website sneller is, het bestelproces gemakkelijker verloopt en alles visueel aantrekkelijk is geworden (vinden wij althans ;-). Daarnaast hopen we met Woodiful.com internationaal wat te kunnen gaan betekenen, iets wat met de oude website niet zou gaan lukken. 

Wat kunnen we in de toekomst verwachten van Woodiful.com?

Wij zitten niet stil en zullen aan de achterkant verder gaan sleutelen aan de nieuwe webshop. Er ontbreken her en der nog wat teksten en diverse elementen kunnen verder geoptimaliseerd worden om jouw gebruikservaring verder op te krikken. 

We zijn inmiddels ook aan de slag gegaan met een toffe fotoshoot waarvan de foto’s spoedig online te zien zullen zijn. Deze week zal er alvast een sneak preview van komen. We gaan ruimte inplannen om hier dit hier één keer per kwartaal/seizoen te doen, waarbij we nieuwe producten op een uitstekende manier kunnen introduceren.

Over nieuwe producten gesproken. Naast de nieuwe houten/acetate zonnebrillen, komen er deze week weer enkele nieuwe houten dames horloges binnen en is de geliefde Carboon Rood weer op voorraad.

Kortom, blijf ons volgen via Woodiful.com en/of onze socialmedia-kanalen!

woodiful.com
Logo
Shopping cart