LET OP: sinds 1 juli 2023 sturen wij bezoekers door naar Bol.com en is er niet meer direct bij ons te bestellen

Met welke houten lifestyle accessoires wil jij graag gezien worden?

Ieder seizoen heeft zijn eigen “hot items” van die gadgets waar je echt mee gezien wilt worden als jij modebewust bent. Dat geldt zeker niet alleen voor je kleding, maar ook voor de accessoires die je daarbij draagt. Als jij graag meedoet met de laatste mode dan let je niet alleen op je kledingstijl, maar ook op wat je daarbij draagt. Schoenen, tassen, maar ook: welke zonnebril draag ik en welk horloge past het beste bij mijn outfit?

Houten zonnebrillen zijn helemaal hot

Steeds meer mensen willen accessoires dragen die gemaakt zijn van natuurlijke producten. Hout is dan ook helemaal in. Een houten zonnebril is aan de ene kant retro, maar anderzijds is het ook een heel modern modegadget. Je kunt een houten zonnebril combineren met alle modestijlen, dus niet alleen met klassiek, maar ook zeker met een moderne en meer casual manier van kleden. Bekijk de mooie collectie van Woodiful en je zult zien dat er zeker een zonnebril van hout in het assortiment zit die helemaal bij jou past.


Het houten horloge maakt je outfit compleet

Voor die belangrijke, zakelijke bespreking of dat sollicitatiegesprek waar veel van afhangt, wil je natuurlijk goed voor de dag komen. Je besteedt dan ook extra zorg aan je kleding. Een mooi pak voor de heren, een stijlvolle combinatie voor de dames. Maar dan ben je er nog niet. Want dat goedkope horloge dat je ooit op een markt op je vakantieadres kocht, past daar natuurlijk niet bij. Kies voor een mooi en stijlvol, houten horloge dat jouw outfit compleet maakt en waarmee je aangeeft dat jij stijl en klasse hebt. Houten horloges zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zowel voor dames als voor heren.


Een houten hoesje voor je telefoon

Bijna niemand kan tegenwoordig nog zonder zijn smartphone. Die gaat overal mee naartoe. En dan is het natuurlijk wel de bedoeling dat hij niet beschadigd raakt. Je kunt natuurlijk kiezen voor zo’n goedkoop telefoonhoesje uit een groot warenhuis waar iedereen mee rondloopt. Maar als jij je telefoon ziet als een accessoire dat deel uitmaakt van jouw stijl, dan verdient hij iets beters. Kies dan voor een mooi en stijlvol houten telefoonhoesje van Woodiful. Er zijn stijlvolle houten telefoonhoesjes verkrijgbaar in diverse modellen en uitvoeringen voor de meest gangbaarste modellen van zowel Samsung als iPhone. Dit is ook een leuk idee om cadeau te geven.

woodiful.com
Logo
Shopping cart