LET OP: sinds 1 juli 2023 sturen wij bezoekers door naar Bol.com en is er niet meer direct bij ons te bestellen

Over ons

Je kent het wel… het verhaal van “ooit begonnen op de zolderkamer”. Er is zelfs een boek over deze zeer bekende uitspraak gemaakt en het kan niet anders dan dat wij binnen enkele jaren een prominente plaats hebben bemachtigd in deze bijbel der ondernemers. Overigens verkrijgbaar bij de in Nederland zeer bekende en vreetlustige blauwe online vriend.

Gek genoeg klopt het verhaal wel. Woodiful kent zijn oorsprong op een stoffige zolderkamer in hartje Tilburg. Een bijna studentikoos appartementje waar 2,5 jaar lang is gezwoegd en gezweet om alle klanten tot tevredenheid te stemmen. Inmiddels gepromoveerd naar een grotere kamer op een toffere locatie in – nog steeds – hartje Tilburg. Aan de prachtige haven van Tilburg worden al onze houten gadgets verzonden. Per boot worden onze producten vanaf deze haven verspreid over heel de aardbol. Per vrachtwagen worden ze binnen onze landsgrenzen en net daarbuiten vervoerd. En per vliegtuig worden ze naar aanvullende, niet per boot te bereiken, oorden gevlogen.

Inmiddels is ons assortiment met houten gadgets uitgegroeid tot één van de meest volledige ter wereld. Onze houten zonnebrillen zijn toonaangevend binnen de niche waarin wij ons bevinden. De prestigieuze houten horloges zijn van buitenaardse kwaliteit en van aardse schoonheid. Onze robuuste klappenvangers – een mooier woord voor houten telefoonhoesjes – zijn ongeëvenaard en zorgen voor een esthetisch overkomen van jouw – in vele situaties – kwetsbare smartphone. Wat te denken van de unieke houten vlinderstrikjes. Onontdekte schoonheid die menig vrouwenhart doet smeulen.

Inmiddels is tevens ons offline imperium gegroeid binnen de vaderlandse grenzen. Er zijn diverse trotse resellers te vinden die met zorg door ons zijn gewogen en gekozen. Zij voorzien onze klanten van vakkundige begeleiding bij het uitkiezen van hun houten levenspartner.

Bedrijfsgegevens

Woodiful.com is onderdeel van:

SW Online Marketing & Media
Kolveniersstraat 1a
5021HG Tilburg
Nederland
Kvk: 58939652
Btw: NL060796376B01

woodiful.com
Logo
Shopping cart